Crevia Oy on rakentamiseen ja kiinteistösaneeraukseen erikoistunut lahtelainen yritys. Tarjoamme luotettavaa ja asiantuntevaa rakennus- ja saneerauspalvelua yksityisille kotitalouksille, yrityksille, sekä taloyhtiöille.

Toteutamme kylpyhuone- ja saunaremontit, kosteusvauriokorjaukset, keittiö- ja kalusteasennukset, sekä maalaus- ja tapetointityöt.

Luotettavaa palvelua

Periaatteemme on palvella asiakasta laadittujen urakkatarjousten ja sopimusten mukaisesti. Työn sisältö, aikataulu ja sopimus laaditaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja käydään yhdessä läpi ennen työn aloittamista. Mahdolliset lisätyöt sovitaan aina asiakkaan kanssa erikseen. Näin asiakas on koko ajan tietoinen tehtävistä töistä, aikataulusta ja kustannuksista.

Koulutukset ja sertifikaatit

Kouluttaudumme ja hankimme lisätietoa uusimmista työmenetelmistä ja välineistä. Näin voimme tarjota asiakkaillemme ajankohtaista tietoa uusista säädöksistä, työtavoista ja vaihtoehtoisista materiaaleista.

Viimeisimmät Crevia Oylle myönnetyt sertifikaatit ja suoritetut koulutukset:

  • 2017 ARDEX – Sisäilmakorjaukset
  • 2017 Kiilto – Märkätilakoulutus
  • 2014  ARDEX – Märkätilapäivä (vedeneristämistä koskevat säännöt ja ohjeet)
  • 2013 Eurofins Expert Service:n myöntämä rakentamisen sertifikaatti (märkätilojen vedeneristäjä). Sertifikaattinumero C-10109-23-13
  • 2012  Mapei Wedi -koulutus