Crevia Oy on rakentamiseen ja kiinteistösaneeraukseen erikoistunut lahtelainen perheyritys. Tarjoamme luotettavaa ja asiantuntevaa rakennus- ja saneerauspalvelua niin yrityksille kuin yksityisille kotitalouksille, sekä taloyhtiöille.

Toteutamme kosteusvauriokorjaukset, kylpyhuone- ja saunaremontit, keittiö- ja kalusteasennukset, sekä  maalaus- ja tapetointityöt. Myös laatoitukset, paneloinnit, timanttiporaukset ja putkistojen koteloinnit kuuluvat palveluihimme.

Kokemusta ja asiantuntemusta

Yritys toimi aikaisemmin Hartek -toiminimenä ja muuttui vuoden 2009 alusta Crevia Oy osakeyhtiöksi. Tmi Hartek aloitti toimintansa vuonna 1992, joten kokemusta on kertynyt alalta 25 vuotta.

Luotettavaa palvelua

Crevia Oy:n toimintaperiaate on palvella asiakasta laadittujen urakkatarjousten ja sopimusten mukaisesti. Työn sisältö, aikataulu ja sopimus laaditaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja käydään yhdessä läpi ennen työn aloittamista. Mahdolliset lisätyöt sovitaan aina asiakkaan kanssa erikseen. Näin asiakas on koko ajan tietoinen tehtävistä töistä, aikataulusta ja kustannuksista. Aikataulut laaditaan niin, että työtehtävät voidaan sovittaa laadittujen työohjeiden ja hyvän rakennustavan mukaisesti. Tarvittaessa käytämme ulkopuolista puolueetonta tarkastajaa.

 

Suomalainen Vastuunkantaja

Suomalainen Vastuunkantaja -merkki on yritykselle myönnetty tunnustus, joka kertoo yrityksen asiakkaille, että siltä kannattaa ostaa, koska ostaessa tietää yrityksen hoitavan velvoitteensa Suomalaista yhteiskuntaa kohtaan.

Suomalainen Vastuunkantaja -merkki on todistus siitä, että yrityksen toiminta on luotettavalla pohjalla ja sillä on edessään valoisa tulevaisuus pitkäaikaisena palvelun tarjoajana ja Suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan tukipilarina.

Uusimmat työmenetelmät

Pyrimme jatkuvasti kouluttautumaan ja hankkimaan lisätietoa uusimmista työmenetelmistä ja välineistä. Näin voimme tarjota asiakkaillemme enemmän vaihtoehtoja ja tietoa uusista säädöksistä, työtavoista ja vaihtoehtoisista materiaaleista. Crevia Oy:llä on VTT:n sertifikaatti siveltävien vesieristeiden asentamisesta. Vesieristevalmistajat ja jälleenmyyjät järjestävät tuotteistaan ja työmenetelmistään koulutustilaisuuksia, joiden avulla pysymme koko ajan ajan tasalla uusista menetelmistä ja työskentelytavoista.

Viimeisimmät Crevia Oylle myönnetyt sertifikaatit ja suoritetut koulutukset:

  • 2014  Ardex – Märkätilapäivä (vedeneristämistä koskevat säännöt ja ohjeet)
  • 2012  Mapei Wedi -koulutus
  • 2011   Sisäilmankorjausten työtekniikat,  Ardex
  • 2010   Kiilto vedeneristyskoulutus
  • 2009   Kerakoll -tuotekoulutus
  • 2009   Mapei Wedi -asentajakortti
  • 2007   Ardex-vesieristeiden asentajakortti
  • 2005   VTT:n jatkokoulutus nestemuodossa levitettävistä vesieristeistä
  • 2003   VTT:n myöntämä nestemuodossa levitettävien vesieristeiden sertifikaatti. Sertifikaattinumero H 1758/03